La Ploiești Shopping City reciclezi povești și primești până la 50% reducere pentru noi aventuri

10 ianuarie 2020  |  06:09


Cititul te poartă în lumi fascinante și îți deschide imaginația în moduri nebănuite. Dar, la fel ca în viața reală, cărțile îmbătrânesc. Astfel că, până 12 ianuarie, Ploiești Shopping City te invită să participi la campania Reciclează o poveste.

În cadrul campaniei, toți vizitatorii centrului comercial care aduc cărți vechi sau deteriorate primesc, pe loc, vouchere de 30% și 50% reducere pentru achiziția de noi volume din cadrul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare volum predat la Info Point, participanții primesc câte un voucher de reducere, însă nu mai mult de 3 în fiecare zi. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, dar nu pot fi cumulate. Toate cărțile vechi predate în centrul comercial vor fi reciclate.

„<Reciclează o poveste> este un proiect marca Ploiești Shopping City și se află, deja, la a patra ediție. Obiectivele sale sunt crearea a doua atitudini importante în viața cotidiană: reciclarea și cititul. Amândouă ne transformă în ființe sociale responsabile și valoroase”, spune Elisa Olteanu, Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!