Laura Moagher, senator PSD PRAHOVA: Coaliția PNL, USR, UDMR se transformă în Coaliția Prostiei

23 martie 2021  |  08:42


Coaliția PNL, USR, UDMR se transformă în Coaliția Prostiei.
Populația ajunge să fie din nou închisă în case din cauza prostiei guvernanților care nu sunt în stare să stabilească criteriile corecte pentru evaluare.
Dacă acum vor să schimbe criteriile pentru intrarea în carantină, înseamnă că cele de până acum nu au fost bune și că am fost carantinați după ureche sau după interesele politice, și nu pe baza unor argumente epidemiologilor.
Imediat după alegerile din 6 decembrie, Bucureștiul avea incidența de peste 7 la mie, dar nu au instituit carantina ca să nu fie acuzați că au organizat alegerile în plină pandemiei și au pus în pericol viața și sănătatea cetățenilor.
Schimbarea criteriilor după creșterea numărului de testări și după introducerea focarelor în formula de calcul ne arată că până acum guvernul fie a ascuns realitatea, fie nu a știut cum să o gestioneze. A ignorant focarele și a testat prea puțin încercând să evite carantinarea din motive electorale.
Discursul liderilor PNL, USR și UDMR, potrivit căruia deciziile privind gestionarea pandemiei s-au luat doar în funcție de ce au stabilit epidemiologii este doar o minciună, deciziile privind restricțiile impuse populației fiind luate după ureche sau în funcție de interesele electorale!
Timișoara a fost carantinată prin ordin de la București pentru că liderii PNL și USR mizează pe faptul că timișorenii nu își vor întoarce votul către partidele din opoziție, indiferent de măsurile impuse de la centru de guvernul Cîțu.
Debandada este accentuată de declarațiile premierului Cîțu care le cere acum bucureștenilor să nu se mai ia după scenariu, în timp ce prefectul capitalei anunță că sunt analizate diverse scenarii, pentru a se lua o decizie.

Laura Fulgeanu-Moagher,

Senator PSD PRAHOVA

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!