Lista comunelor din Prahova unde se va face cadastru gratuit

24 februarie 2020  |  07:00


Șapte comune din Prahova vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni.
Comunicatul OCPI Prahova:

Comunele Brazi, Berceni, Bărcănești, Măgureni, Poiana Câmpina, Râfov, Valea Doftanei din județul Prahova vor fi cadastrate integral din fonduri externe nerambursabile. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) va lansa licitațiile în această primăvară.ANCPI va organiza două proceduri de atribuire pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din 246 de unități administrativ – teritoriale (UAT) în luna aprilie.

Finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).ANCPI este beneficiar al Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” are o valoare de aproximativ 313 de milioane de euro și vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafață de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!