Locurile de joaca din Ploiesti, prioritare pentru primarul Volosevici. Un nou spatiu, amenajat pe strada Industriei

4 aprilie 2022  |  05:12


Primăria Municipiului Ploiești derulează un program de modernizare și extindere a locurilor de joacă.

Preocuparea municipalității pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, de când tot mai mulți copii își petrec cea mai mare parte a timpului în fata calculatorului, fie în fata televizorului, spatiile de joacă pentru copii reprezentând cea mai bună soluție pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparația locurilor de joacă din municipiu.

Astfel, s-a amenajat locul de joacă situat pe strada Industriei, printr-o sponsorizare.

Noul spațiu de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier și include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene.
Obiectele de joacă sunt de înaltă calitate, respectă toate cerințele de siguranță în vigoare fiind omologate/autorizate.
Locul de joacă va fi un spațiu de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc, va fi pavat cu covor din tartan și dotat cu:

  • mobilier urban: bănci, coșuri de gunoi, gard PVC colorat;
  • obiecte de joacă: complex de joacă, hintă lemn, carusel cu figurina, jucării pe arc, balansoar pe arc 3 m cu figurine 3D, ursuleț 3D pe arc, elefănțel 3D pe arc, cățărătoare cu plasă, etc.

Valoarea totală a investiției este de 206.474,00 lei.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește investitorului pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.

Comunicat Primaria Ploiesti

Vezi aici cum arata noul loc de joaca: https://fb.watch/caHHRgIYEv/

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!