Lovitura pentru romani: Revine Blaga!

12 noiembrie 2019  |  05:33


Nota de plata pentru instalarea Guvernului Orban si-a atins scadenta: personaje aruncate la gunoiul politicii revin astazi in prim plan.

Vasile Blaga, omul PDL, fost coleg cu Iohannis si partener cu Orban, revine la butoane. Iar acesta este doar un exemplu dintr-o lista portocalie pe care “Guvernul Meu” condus de Iohannis o va impune in fruntea statului cat de curand.

In cazul lui Blaga, acesta va fi propus de presedintele Werner in conducerea PNL, unde se va ocupa de strategia partidului pentru urmatorul ciclu electoral.

“Buldog-ul” lui Basescu va va fi rasplatit si cu un post bine platit in conducerea ASF sau Transgaz, de unde ar putea incasa un salariu de aproximativ 10.000 euro pe luna.

Asadar, schimbarea promisa de PDL-ul vopsit in galben si Romania normala a lui Iohannis incep sa semene cu Romania anilor 2004-2014.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!