Marcel Ciolacu, în Parlament: trebuie să dărâmăm zidul de ură între vaccinați și nevaccinați

25 noiembrie 2021  |  11:06


Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, susține că “trebuie să dărâmăm zidul de ură între vaccinați și nevaccinați”. Ciolacu a spus că se vor pune în aplicare trei măsuri urgente pentru a ne pregăti pentru valul cinci al pandemiei de Covid-19.

“Trebuie să dărâmăm zidul de ură care s-a înălțat între vaccinați și nevaccinați. Toți suntem români! Nu există români buni sau români răi!

Toate măsurile sanitare trebuie luate de către profesioniștii în sănătate, politicienii trebuie să facă un pas înapoi. Guvernul trebuie să le asigure sprijinul logistic și financiar.

România a fost total nepregătită pentru valul 4, dar acest lucru trebuie să se schimbe și să fim pregătiți pentru valul 5. Pentru asta vom pune în aplicare trei măsuri:

  1. Accesul la medicamentele virale
  2. Testare extinsă
  3. Noua campania de vaccinare

Spitalele nu mai trebuie sufocate doar de către bolnavii Covid-19, bolnavii cronici au dreptul la tratament.”, a spus Marcel Ciolacu.


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!