Milionarii straini au baut toata sampania de la XS Lounge! Nota de plata URIASA, in cel mai exclusivist club din Ploiesti

6 august 2018  |  10:25


Weekend-ul trecut s-au spart toate recordurile in materie de distractie si bonton, la cel mai exclusivist club din Ploiesti, XS Lounge! Sambata trecuta, pe 4 august, s-a inregistrat cea mai mare nota de plata din acest an, dintr-un club ploiestean: peste 3.400 de euro!

Fotografia cu nota de plată uriașă din XS Lounge a fost postata pe Instagram. 15.687 lei au fost cheltuiti intr-o singura noapte, pe sticle scumpe de șampanie, iar clientii, o gasca formata din turci si englezi, au fost tratati regeste!

Sticlele de sampanie de la producatori exclusivisti le-au fost aduse cu artificii spectaculoase de angajatii clubului, in aplauzele clientilor. In total, 26 de sampanii Laurent Perrier (6 buc), Belaire Rose (10 buc) si Veuve clicquot (10 buc) au umplut masa strainilor, care au continuat petrecerea, in acelasi stil grandios, pana aproape de orele diminetii.

 

 

 

XS Lounge este cunoscut drept cel mai exclusivist local de noapte din Prahova, unde clientii brand-urilor de sampanie de lux isi dau intalnire in fiecare weekend, distractia fiind garantata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!