O asistentă medicală a murit la o săptămână după a doua doză de vaccin. INML urmează să stabilească dacă există legătură între vaccin și decesul femeii

5 februarie 2021  |  08:56


Ministerul Sănătății a anunțat vineri seară că o asistentă a murit pe 28 ianuarie, la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin anti-COVID. Cauza decesului nu a fost încă stabilită.

Femeia avea 55 de ani și nu a prezentat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel, se arată în comunicatul remis de reprezentanții ministerului. Detalii despre caz vor fi făcute publice după ce INML va finaliza autopsia.

„Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, este comunicatul complet al Ministerului Sănătății.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!