O doctorita din Prahova a fost ucisa de fostul iubit. Femeia a fost asteptata sa iasa din tura si omorata pe strada

11 decembrie 2020  |  08:49


Elena K., medicul român omorât cu sânge rece în Germania, este prahoveancă, absolventă a Colegiului “Mihai Viteazul” din Ploiești. Doctorița a fost înjunghiată în curtea casei sale de către un brăbat. Principalul suspect al crimei este tot un român, fostul iubit al tinerei, deja arestat de autoritățile germane.

Elena Silvia K., în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiată, luni 7 decembrie, de către fostul său iubit, un bărbat de fel din București, cu care doctorița avusese o relație de scurtă durată și foarte tensionată.

Potrivit unor surse apropiate de familie, Elena ar fi fost sunată insistent în cursul zilei de duminică de către fostul său partener care refuza să accepte despărțirea. I-ar fi cerut o ultimă întâlnire, dar bărbatul a fost refuzat. Furios, a urmărit-o, a așteptat să intre în curtea casei unde a înjunghiat-o direct în gât. Femeia a căzut secerată.

Elena Silvia K. Este prahoveancă de fel. A crescut în satul Livadea, comuna Vărbilău, alături de mătușile sale. A urmat cursurile Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, apoi s-a îndreptat către Sibiu, în dorința de a-și urma visul, acela de a deveni medic. În 2003 devenea studentă la medicină, la Unviersitatea “Lucian Blaga” din Sibiu unde s-a și mutat pentru o perioadă. Aici l-a întâlnit pe cel care avea să-i devniă soț, tot medic (stomatolog).

Cei doi au ales calea străinătății. În urmă cu mai bine de zece ani și se mută în Germania, în orașul Fulda din landul Hessa. Elena avea o carieră strălucită, era apreciată ca medic chirurg în sptialul din Fulda, dar pe plan personal lucrurile nu au mers tocmai ca în povești. A divorțat de soțul ei în urmă cu aproximativ doi ani.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!