Percheziții în Ploiești, Bărcănești, Florești și Cocorăștii Mislii la persoane bănuite de proxenetism și tâlhărie

21 mai 2020  |  18:51


Polițiștii din cadrul Poliției Municipale Ploiești au efectuat, joi, șapte percheziții pe raza municipiului și în localitățile Bărcănești, Florești și Cocorăștii Mislii, la  domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism și tâlhărie. Șapte persoane au fost conduse la audieri, iar patru dintre ele au fost reținute.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-mai a.c., persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza județului Prahova, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități. Totodată, acestea ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, deposedând prin violență persoana vătămată, de o sumă de bani, precum și două tentative de tâlhărie”, a anunțat IJP Prahova.

În urma perchezițiilor, șapte persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

„În urma administrării probatoriului, față de 4 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive”, a mai anunțat IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 30.000  de  lei.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române, iar la acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!