Pericol pentru mii de firme! Se dau AMENZI usturătoare, dacă nu deţin acest DOCUMENT

3 iulie 2018  |  05:47


Atenţie! Începând de duminică toate firmele, înclusiv cele înfiinţate înainte de 2012, sunt obligate să deţină acest document foarte important. Altfel, companiile riscă o amendă de zeci de mii de lei.

 

Este vorba despre analiza de risc la securitate fizică. Potrivit avocatnet.ro, acest documente este prevăzut deja în legislaţie începând cu anul 2012, iar firmele înfiinţate după acest an îl deţin cu siguranţă.

Sunt luate în vizor firmele care au fost înfiinţate înainte de 2012. Acestea pot încasa amenzi de până la 20 000 de lei.

Documentul este obligatoriu pentru toate firmele indiferent de capitalul social. Toate companiile erau obligate să deţină documentul până la data de 1 iulie 2018.

Politiștii, jandarmii, precum și primarii sau împuterniciți ai acestora sunt cei care trebuie să verifice dacă entitățile respectă sau nu legea privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Nerespectarea acestei legi poate atrage după sine şi alte sancţiuni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!