Ploiestiul NU ramane fara apa calda si caldura. Veolia va furniza agent termic pana pe 13 mai, cand va fi gata noua licitatie

24 martie 2022  |  05:25


Consiliul Local Ploiești a votat, astăzi, în majoritate, asigurarea continuității furnizării serviciului public de alimentare cu energie termică, în Municipiul Ploiești, de către operatorul Veolia Energie Prahova S.R.L, până la data de 13 mai 2022.

În urma demersurilor din ultima perioadă ale Primăriei Municipiului Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Instituția Prefectului județul Prahova și Consiliul Local Ploiești au colaborat direct și de comun acord, în vederea asigurării acestui serviciu public strategic și vital pentru orașul nostru.

În cadrul unei ședințe extraordinare, care s-a desfășurat, astăzi, la sediul municipalității, în prezența conducerii Municipiului Ploiești, consilierii locali au votat, în majoritate, continuarea furnizării serviciului public de alimentare cu energie termică, în orașul nostru, de către operatorul Veolia Energie Prahova S.R.L, până la data de 13 mai 2022.

Tot astăzi, consilierii județeni au votat pentru prelungirea actualului contract de alimentare cu energie termică, în Municipiul Ploiești, de către operatorul Veolia Energie Prahova, S.R.L până la data de 13 mai 2022.

Cu acest prilej, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, și-a exprimat public mulțumirile față de atitudinea constructivă și proactivă a tuturor factorilor locali și județeni, implicați în soluționarea acestei situații, în favoarea ploieștenilor.

“Mulțumesc tuturor pentru implicare. S-a dovedit, încă o dată, că lucrul în echipă are un efect benefic pentru ploieșteni.
Doresc să liniștim cetățenii, clar și răspicat, că nu vor avea probleme cu apa caldă și căldură, până la atribuirea contractului către noul operator.
Prioritar pentru consilierii locali și județeni, pentru președintele Consiliului Județean, prefect și implicit pentru mine sunt confortul și protecția legată de continuitatea serviciilor publice strategice pe care trebuie să le asigurăm cetățenilor, mai ales în contextul economic dificil în care ne aflăm.
Țin să mulțumesc și operatorului actual al serviciului de alimentare cu energie termică, Veolia Energie Prahova S.R.L., care a dat, la rândul său, dovadă de echilibru și responsabilitate și a înțeles necesitatea și importanța asigurării acestui serviciu public în unitățile sanitare și de învățământ din municipiul nostru” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!