Prefectul Virgil Nanu si subprefectul Emil Draganescu s-au intalnit cu agricultorii din Prahova. Seceta a pus la pamant culturile de porumb

21 iulie 2022  |  05:22


Seceta din ultima perioada a afectat sute de hectare de culturi din Prahova, in special pe cele din zona de Sud si Est a judetului.

Prefectul Virigiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu au vizitat, astazi, mai multe localitati afectate de seceta si au discutat cu agricultorii despre posibile solutii astfel incat pagubele sa fie diminuate.

“Dragi prieteni,

Astăzi am fost prezenți în zona de sud a județului alături de agricultori!

Am fost la Strejnic, Crivina, Zănoaga, Sălciile, Colceag, Loloiasca, Ciorani!

Culturile de porumb nu arată bine, iar lipsa apei are consecințe grave pentru acești oameni pasionați de munca și rezultatele muncii lor!

Am vizitat depozite de cereale la standarde înalte și am văzut tehnologie și utilaje de ultimă generație!

Un plan național de refacere și construire a sistemelor de irigații este vital pentru viitorul acestui segment care ocupă o pondere superimportantă din economia noastră!

Alături de colegii din instituțiile deconcentrate de profil vom continua astfel de acțiuni și vom încerca să oferim răspunsuri și soluții oamenilor!”, a scris subprefectul Draganescu, pe pagina sa de Facebook.


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!