Primarul Andrei Volosevici candideaza la sefia PNL Ploiesti

17 iunie 2021  |  06:48


Edilul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, va candida pentru sefia filialei locale a PNL, precizand ca in majoritatea cazurilor, primarii localitatilor devin si lideri de organizatie.

“Da, vă confirm că mi-am depus candidatura pentru conducerea PNL Ploiești. Așa cum se întâmplă peste tot în țară, primarii sunt și președinții de organizații politice. Astfel, ei au posibilitatea de a explica modul în care o organizație politica reacționează.

Mi-am permis acest lux, daca pot spune asta, de a candida, pentru că am demonstrat la alegerile de anul trecut cine sunt și ce reprezint. La parlamentare, de exemplu, când am condus PNL Ploiești, am reușit câștigăm alegerile în fața PSD și USR Plus, în acel context dificil, spre deosebire de județ, unde PNL a pierdut” a declarat Andrei Volosevici pentru observatorulph.ro.

În ceea ce privește echipa pe care o propune pentru conducerea organizației liberale locale, Volosevici a declarat: “Eu de mult timp fac un tandem cu PNL Ploiești. Oamenii trebuie să-și depună candidatura, așa e democratic. Voi face echipă cu orice membru al PNL Ploiești, așa cum am făcut și până acum”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!