Primarul Ploieștiului are, de astăzi, un nou consilier pe probleme de sănătate

29 ianuarie 2021  |  08:59


Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, are, de astăzi, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploiești, Mariana Câju, anunță Primăria Ploiești.

“Reamintim că, edilul șef, Andrei Liviu Volosevici, a dispus numirea, începând cu data de 29 ianuarie 2021, a actualului său consilier pe probleme de sănătate, dr. Sîmpălean Dan Ștefan, în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post. Noul membru al Cabinetului primarului Municipiului Ploiești, doamna Câju Mariana, are o importantă experiență în administrația publică, dar și în managementul unităților sanitare, fiind mai mulți ani consilier județean și ocupând funcții în comisiile de specialitate ale Consiliul Județean Brașov”, anunță sursa citată.

De asemenea, Mariana Câju a deținut și funcțiile de vicepreședinte și de președinte interimar al Consiliului Județean Brașov.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!