Primarul Volosevici anunta ca a ajuns la un consens cu ROSAL, iar operatorul a inceput sa stranga gunoaiele din oras

12 august 2021  |  09:16


Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează ploieștenii că, începând din noaptea trecută, s-a demarat o amplă activitate de igienizare a căilor publice și de ridicare a deșeurilor menajere existente la nivelul platformelor gospodărești.
Salubrizarea orașului se va desfășura în baza unui program stabilit între Regia Autonomă de Servicii Publice și operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A.
Astfel, încă de noaptea trecută, s-a intervenit cu utilaje pentru salubrizarea platformelor gospodărești din oraș, activitatea urmând să continue și în cursul acestei zile.
“Am ajuns la un consens cu actualul operator de salubritate care a înțeles că trebuie să își respecte, în continuare, obligațiile ce îi revin, pe o perioadă de 90 de zile, chiar dacă noi am reziliat contractul cu acest operator.
Municipalitatea ploieșteană continuă să monitorizeze programul stabilit cu actualul operator. Vă asigur, pe această cale, că îmi doresc sincer ca, odată cu încheierea unui nou contract pentru salubrizare, acest gen de situații să nu îi mai afecteze pe ploieșteni, iar orașul nostru să fie din nou curat, cu servicii publice profesioniste și coerente” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!