Primarul Volosevici da asigurari: Ploiestenii nu vor plati mai mult pentru caldura, iarna aceasta

26 noiembrie 2021  |  10:44


Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, oferă garanții că ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare nu vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru a-și plăti întreținerea. Ba mai mult, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Ploiești de joi după-amiază, edilul a anunțat că Guvernul României a alocat sumele necesare pentru plata subvenției la Gigacalorie.

33 milioane lei. Aceasta este suma pe care Guvernul României a oferit-o Primăriei Ploiești pentru a putea fi acoperit bugetul alocat de municipalitate pentru plata subvenției la gigacalorie. Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Volosevici în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești de joi după-amiază.

Vestea a atras reacții din partea consilierilor locali PSD, liderul de grup al social-democraților, Sorin George Botez spunând mai în glumă, mai în serios că de acum vom avea încredere în Guvern, acesta făcând referire la alianța dintre Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal care s-a format la nivelul executivului României.

Sursa www.deprahova.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!