Radu Oprea (PSD Prahova): Vom depune o iniţiativă pentru reducerea membrilor CA şi limitarea valorii indemnizaţiei

22 martie 2021  |  08:44


Partidul Social Democrat va depune la Parlament un proiect de lege prin care se va limita numărul de persoane din consiliile de administraţie şi valoarea indemnizaţiei, iar primele vor fi eliminate, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

“O temă discutată astăzi la Biroul Permanent Naţional al PSD, o iniţiativă, pentru că am văzut că domnul Florin Cîţu ezită să vină şi să facă ceea ce a spus – că va reduce numărul persoanelor care sunt astăzi membre în consiliile de administraţie, şi atunci am hotărât să venim noi cu o iniţiativă în care o să scadă, de asemenea, şi valoarea indemnizaţiilor, iar primele vor dispărea cu totul”, a spus Oprea, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PSD.

El a adăugat că prin această iniţiativă legislativă se va urmări limitarea numărului de persoane din consiliile de administraţie, se va limita valoarea indemnizaţiei, iar primele vor fi eliminate.

Radu Oprea a amintit că, în această săptămână, PSD depune o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!