RASP Ploiesti a castigat procesul cu Administraţia bazinală de apă Buzău- Ialomiţa

9 octombrie 2019  |  06:55


În data de 02.10.2019, Curtea de Apel Ploiești, prin Hotarârea nr. 1108/ 02.10.2019, respinge recursul formulat de către ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BUZĂU- IALOMIŢA împotriva RASP Ploiești, ca fiind nefondat și menține Hotărarea Tribunalului Prahova, de anulare a autorizațiilor de gospodărire a apelor emise de către aceasta pentru stația de epurare a apelor uzate Ploiești, în ceea ce privește poluarea emisarului ( Pârâul Dâmbu), hotărâre rămasă definitivă.

Biroul Juridic al RASP Ploiești a procedat la contestarea autorizațiilor emise fără respectarea prevederilor legale sub NTPA 001.

Acest lucru generează anularea amenzilor primite în sumă totală de 3.276.316 lei , din care regia a efectuat plăți în cuantum de 1.164. 806 lei, sumă ce urmeaza a fi recuperată tot pe calea instanței. În ceea ce privește diferența de 2.111.510 lei RASP Ploiești urmează a fi exonerată de plata acestei sume.

Consiliul de Administrație și conducerea RASP Ploiești felicită și pe această cale Biroul Juridic din cadrul regiei pentru abordarea, gestionarea și rezultatul obținut în acest dosar.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!