Răzvan Ciobanu a fost cercetat în două dosare de ‘Cocaină pentru V.I.P-uri’, unul instrumentat de DIICOT Ploiești

2 mai 2019  |  05:24


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost cercetat în nu mai puțin de două dosare care vizau infracțiunea de trafic de cocaină. Din verificările anchetatorilor s-a stabilit că Ciobanu fusese doar consumator, nu și dealer. Cercetările au avut loc acum 11 ani și respectiv anul trecut.

De alftel, Ciobanu a recunoscut că a consumat droguri de mare risc, spunând că nu regretă nimic. Cercetările de anul trecut au fost instrumentate de DIICOT Ploiești, iar Răzvan Ciobanu a fost atunci audiat la unitatea din Ploiești (foto sus).

„Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăiești pe principiul unui rock star”, a povestit Răzvan în cadrul unei emisiuni TV, completând că nu regretă acea perioadă în care a încercat drogul celebrităților. „Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de panofi, pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, a declarat Răzvan Ciobanu conform Libertatea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!