Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a dat de înțeles că relația lor nu mai merge: ”Mult…”

12 martie 2020  |  09:34


Lidia Buble a reacționat, după ce Răzvan Simion a făcut declarații neașteptate, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, cum că relația lor nu ar fi pe drumul cel bun. Cei doi nu s-au mai afișat de ceva vreme împreună, au petrecut sărbătorile separat, iar zvonurile că nu mai formează un cuplu au început să prindă contur.

Deși sunt împreună de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion nu i-a cunoscut familia iubitei sale. Marea întâlnire va avea loc atunci când prezentatorul TV o va lua de soție pe Lidia Buble. Dar se pare că momentul… întârzie și iar întârzie.În ultima perioadă, Lidia Buble și Răzvan Simion au fost văzuți rar împreună și nu au mai venit împreună la evenimente așa cum obișnuiau.

Oamenii sunt curioși dacă statutul relației lor s-a schimbat și au întrebat-o direct pe artistă care este situația. Fără să stea prea mult pe gânduri Lidia Buble a răspuns: ‘Câinii latră mult’. Declarație suprinzătoare, cu atât mai mult cu cât Răzvan a afirmat tare și răspicat, în direct, că lucrurile nu sunt tocmai roz, între ei.

După declarațiile neașteptate ale lui Răzvan Simion, fanii acestora au început să-și pună semne de întrebare cu privire la relația lor. Toată lumea se așteaptă ca Răzvan Simion să o ducă la altar pe Lidia Buble, însă rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile de acum înainte. Nu de alta, dar se pare că cei doi se îndreaptă mai degrabă către o despărțire și nu către o nuntă.

Declarația lui Răzvan care a pus fanii pe jar
După aproape o lună în care au stat despărțiți, în perioada Sărbătorilor de Iarnă și fanii au crezut zvonurile din oraș, că s-au despărțit, Lidia i-a liniștit cu o poză postată pe Instagram, în care apare împreună cu Răzvan – prima lor fotografie pe 2020 și după mult timp în care nimeni nu i-a mai văzut împreună. În schimb, Lidia a postat insistent, pe Instagram, în toată această perioadă despre dragostea pe care i-o poartă lui Johnny Depp, situație care inițial a fost primită cu umor de către fani, însă i s-a atras atenția că exagerează totuși cu declarațiile de amor pentru el.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!