Salam, la o nunta de tigani din Ploiesti!

4 mai 2018  |  10:10


Joi, după orele prânzului, au început să curgă reclamațiile ploieștenilor deranjați de zgomotul produs de prestația live a manelistului Florin Salam, la o nuntă de pe strada Munteniei din Ploiești, între cartierele Dorobanțul și Mihai Bravu.

Se spune că nunta fără lăutari nu e nuntă. Și chiar nu ar fi, cu o condiție: muzica să fie doar pentru organizatori și invitați, nu pentru nevinovații care locuiesc în împrejurimi și care nu au obligația să suporte etalarea tradițiilor și obiceiurilor unor indivizi.

Cert este că, oamenii exasperați de manelele date la maxim au început să sune la poliție, la redacțiile ziarelor, sperând ca cineva să îi ajute. Ceea ce a urmat este imaginea umilinței, a neputinței autorităților de a asigura ordinea și liniștea publică.

Bâlciul public, demarat de la orele prânzului, s-a încheiat la ora 19.00, și asta nu datorită intervenției poliției, ci a faptului că distracția a luat calea unui local.

In cursul acestei zile, polițiștii prezintă situația la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru decizia de deschidere a unui dosar penal, întrucât deși au fost date amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, petrecăreții nu s-au potolit, iar legea prevede ca următorul pas să fie făcut în sfera penală. Va fi sau nu va fi, asta rămâne să aflăm în următoarele ore.

Concluzionând partea ”tehnică” a poveștii de joi, polițiștii și jandarmii au făcut exact ceea ce legea le permite, adică fix nimic, asta în condițiile în care amenzile fie nu sunt plătite, fie reprezintă mizilic pentru ”contribuabilii” de la nuntă.

sursa: www.observatorulph.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!