Schimbare uriașă în viața personală a lui Carmen Grebenișan, după Asia Express

9 martie 2020  |  15:01


Când vine vorba de viața ei personală, Carmen Grebenișan, frumoasa blondă de la Asia Express, a fost mereu mai rezervată.


Carmen Grebenișan este parteneră de echipă cu Alina Ceușan la reality-show-ul Asia Express. Ea este o figură foarte cunoscută în social media, având sute de mii de următitori pe toate platformele unde este activă. Carmen și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de peste 284 de mii de persoane.
În cadrul unui interviu exclusiv pentru numărul de martie al revistei Unica, Carmen a vorbit pentru prima oară despre iubitul ei. Din păcate, cei doi nu mai formează un cuplu. Despărțirea lor a venit la puțin timp după Asia Express. „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen.

Întrebată fiind care au fost momentele ei cele mai dragi petrecute alături de el, Carmen a răspuns: „Probabil toate…”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!