Schimbări la intrarea în Franța de la 1 august | Au fost eliminate o serie de documente necesare

1 august 2022  |  04:47


Franța a schimbat regulile de intrare în țară de la 1 august. Turișitii și nu numai pot renunța la certificatul verde, a anunțat Ambasada României în Franța.Ambasada României în Franța a anunțat într-o postare pe Facebook că odată cu 1 august, Franța a schimbat regulile de intrare în țară.

Potrivit acesteia a fost eliminată obligativitatea prezentării certificatului verde care să ateste vaccinarea sau recuperarea după infectarea cu COVID-19.

Totodată, completarea declarației pe proprie răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat nu mai este obligatorie.
Se pare că restricțiile sunt ridicate indiferent de țara din care provine călătorul.

“Începând cu data de 1 august 2022, au fost eliminate măsurile aplicate tuturor persoanelor care călătoresc în Franța și în teritoriile franceze de peste mări, indiferent de statul de proveniență, astfel:

  • Nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare, a testelor negative pentru COVID -19 sau a certificatului de recuperare de COVID-19;
  • Nu mai este necesară prezentarea motivului urgent al călătoriei;
  • Nu mai este necesară prezentarea declarației pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat.

Mai multe informații regăsiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/node/51912 “, a anunțat Ambasada României în Franța.


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!