Sfaturi inteligente de slăbit, care chiar dau rezultate

6 decembrie 2020  |  12:03


Femeile sunt foarte atente când vine vorba de imaginea și de corpul lor, și, tocmai de aceea, aceste sfaturi inteligente de slăbit vor fi de ajutor.

Femeile sunt în general foarte conștiincioase când vine vorba despre corpul și imaginea lor, iar media profită de acest lucru. În mod ironic, tot media promovează câteodată un stil de viață nesănătos, care duce la obezitate și rar prezintă sfaturi inteligente de slăbit.

Practic, persoanele care vor să slăbească se luptă cu ispite și sunt distrase de produse și programe de slăbit nesănătoase. Acestea au nevoie de o abordare mai stabilă, de un plan bine pus la punct pentru a slăbi și pentru a rezista în fața provocărilor.
Dacă vrei să slăbești, încearcă să ai în vedere toți factorii care te pot împiedica și citește aceste sfaturi inteligente de slăbit pentru femei:

 1. Fă-ți un plan de alimentație, nu urma o dietă strictă
  Atunci când vor să slăbească, cele mai multe femei sunt prea stricte în planul lor de a ajunge la greutatea ideală. În loc să ții o dietă, este mai bine să elimini alimentele nesănătoase, prăjite, cu grăsimi saturate sau cu zaharuri. Pâinea din făină integrală, varză de Bruxelles sau alte legume cu frunze verzi, fructele și nucile sunt alimentele sănătoase pe care ar trebui să le consumi.
 2. Introdu sportul în rutina ta zilnică
  Găsește un sport sau câteva exerciții care ți se potrivesc cel mai bine. Pentru femeile supraponderale poate fi dificil să facă orice tip de efort fizic, așadar este bine să aleagă exercițiile potrivite. Dacă ție îți place să stai în apă sau să fii aproape de natură, ia în calcul aceste lucruri atunci când te gândești ce sport vrei să încerci.
 3. Nu ceda tentațiilor și ține cont de aceste sfaturi inteligente de slăbit
  Nu te duce într-un magazin cu stomacul gol. Știm că este un sfat pe care l-ai citit peste tot, însă dacă îți va fi foame, vei fi tentată să consumi produse pe care în mod normal le-ai ignora și, de cele mai multe ori, aceste produse sunt unele nesănătoase.
 4. Spune-le prietenilor și familiei
  Spune-le persoanelor apropiate că ești hotărâtă să slăbești și roagă-i să nu îți strice acest plan. Spune-le să nu îți ofere mâncare nesănătoasă sau fast-food. Dacă observi că aceștia nu te sprijină, caută ajutorul în altă parte, însă nu renunta la ceea ce îți dorești.
 5. Bea cât mai multă apă
  Apa este un detoxifiant natural foarte eficient și, în plus, îți ajută organismul să funcționeze. Dacă faci sport este bine să consumi puțin mai multă apă, iar zilnic nu ar trebui să bei mai puțin de 2 litri. Vei observa că, dacă ești hidratată, va dispărea și senzația de foame pe care poate o ai tot timpul și vei fi mai odihnită.
 6. Dormi suficient
  Un adult sănătos are nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte. Dacă dormi mai puțin, este posibil să nu reușești să slăbești, deoarece oboseala produce senzația de foame, iar tu vei mânca excesiv. Nu uita că slăbitul nu este un proces de scurtă durată, ci este o călătorie îndelungată, care trebuie să se transforme într-un stil de viață.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!