Situație CRITICĂ în spitale! Criză majoră de sânge. Medicii fac un apel

5 august 2020  |  19:39


Este criză majoră de sânge în sistemul de sănătate românesc. Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj face un apel la populație și îi roagă pe cetățeni să doneze sânge. Medicii susțin că cererea venită din partea spitalelor este mai mare în contextul crizei sanitare.

„URGENT! Chemare la donare: Situația e critică. AVEM NEVOIE DE TOATE GRUPELE DE SÂNGE!Ajutați-ne vă rugăm ca să putem și noi să ajutăm pacienții din spitale.Facem un apel către toți cetățenii Clujului: pe timpul verii și în contextul crizei sanitare COVID-19, numărul celor care se prezintă să doneze la centru a scăzut, iar cererea venită din partea clinicilor și spitalelor din regiune nu s-a diminuat, din contră, e foarte mare și stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge.Vă așteptăm la noi la centrul de donare din Cluj-Napoca, pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri între orele 7.30 – 13.30.Dacă doriți, ne puteți ajuta și prin distribuirea acestui anunț”, au declarat reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!