SUPER VEȘTI pentru iubitorii de vacanțe: Blue Air introduce șapte rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă

18 septembrie 2020  |  17:44


Vești bune pentru iubitorii de vacanțe și călătorii, care în perioada pandemiei au simțit restricțiile de călătorie extrem de dur.  În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, anunță compania, conform Mediafax.

Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

București – Roma (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna

București – Glasgow: 7 zboruri/ săptămâna

București – Madrid: 5 zboruri/ săptămâna

București – Bologna: 7 zboruri/ săptămâna

București – Viena: 7 zboruri/ săptămâna

București – Birmingham: 7 zboruri/ săptămâna

București – Barcelona: 7 zboruri/ săptămâna

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!