Trattoria by MRS Residence a fost ținta unui 𝐅𝐀𝐊𝐄 𝐍𝐄𝐖𝐒

19 martie 2020  |  07:14


Trattoria by MRS Residence a fost ținta unui 𝐅𝐀𝐊𝐄 𝐍𝐄𝐖𝐒, pe pagina de facebook a unei publicații online, prin care cititorii erau alertați de existența unui caz de coronavirus, cu referire la unul dintre bucătării restaurantului.

Este o informație FALSĂ, niciun angajat al Trattoria by MRS Residence sau al vreunei firme din grupul MARISTAR COM S.R.L. nu este infectat cu acest virus, în carantină sau izolare și niciun angajat Trattoria by MRS Residence nu a fost plecat în zonele cu risc epidemiologic din străinătate, in ultimele 30 de zile.În aceste condiții, am realizat următoarele măsuri:-am depus plângere penală pentru încălcarea Art.404 din Codul Penal;

-am informat instituția Prefectului cu privire la această situație având în vedere că este declarată “STAREA DE URGENȚA”

-am informat Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) pentru luarea măsurilor legale împotriva celor care au propagat informații false;-vom solicita daune celor responsabili;

Dragi clienți, vă incunostiintam că am respectat încă de la deschiderea restaurantului, 1 martie 2020 și o vom face în continuare, toate regulile igienico-sanitare, precum și cele dispuse de autorități cu privire la prevenirea și combaterea virusului COVID-19.

Vă mulțumim pentru încredere! www.trattoriabymrsresidence.ro 0760.693.883

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!