Trenul Regal va opri, pe 10 mai, in gara Ploiesti Sud

6 mai 2022  |  12:08


Trenul Regal va pleca din Gara Regală Băneasa, marți, 10 Mai 2022, la ora 11.00, iar prima oprire va fi în Gara Ploiești Sud, la ora 12.10, unde accesul publicului va fi liber. Următoarele opriri vor fi în Gara Buzău, Gara Brăila și Gara Galați (unde, după încheierea ceremonialului sosirii, Trenul Regal va putea fi vizitat de către public timp de două ore).

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, doresc să sărbătorească în acest an 10 Mai, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le vizitează. În ziua de 11 mai 2022, Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor vizita în municipiul Galați sediul Crucii Roșii Române la ora 11, Centrul de zi pentru copii Sfântul Spiridon la ora 12 și Combinatul siderurgic Liberty Galați la ora 13, informează Familia Regală a României.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!