Vaccinare in masina, la Ploiesti. In weekend-ul 27-30 mai, in parcarea Ploiesti Shopping City, se deschide primul centru drive-thru din Prahova

24 mai 2021  |  07:25


La Ploiești va fi deschis, în cursul săptămânii viitoare, primul centru de vaccinare din Prahova în regim drive-through.

Prefectura Prahova a anunțat că acest centru va funcționa în parcarea centrului comercial Ploiești Shopping City, în perioada 27 – 30 mai 2021. Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Centrul va funcționa joi, 27 mai, în intervalul 12.00 – 22.00, iar în zilele de 28, 29 și 30 mai, între orele 08.00 – 20.00.

“Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta în parcarea centrului comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Prahova, Consiliul Județean Prahova, Primăria comunei Blejoi în parteneriat cu Ploiești Shopping City, și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Prahova, ISU Prahova, IPJ Prahova, IJJ Prahova, SAJ Prahova și STS”, potrivit informării transmise de Prefectură în cursul zilei de azi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!