Vin alegerile/ Primaria a inceput sa ridice chioscurile abandonate, in Ploiesti

13 mai 2020  |  17:15


Primaria Ploiesti a demarat, astazi, o actiune de ridicare de pe domeniul public a chioscurilor abandonate, in care se comercializau ziare, produse din tutun si bauturi racoritoare.

Într-un mesaj publicat miercuri de primar pe contul personal de Facebook, Adrian Dobre anunţă că vor fi ridicate “chioşcurile amplasate ilegal”.

Campania vine după ani de zile de haos în acest domeniu, la nivel de direcţii de Urbanism şi Patrimoniu şi după o lungă perioadă în care senzaţia era că oricine poate să-şiinstaleze o gheretă pe domeniul public. Ea vine la câţiva ani de când Consiliul Local a aprobat un regulament care spune cum ar trebui să arate chioşcurile din centru şi cele din restul Ploieştiului, regulament care, de prin 2015, e tot amânat şi blocat.Multe astfel de chioscuri au fost, insa, ocolite, iar motivul nu-l stie decat primarul. De exemplu, in zona Garii de Sud sau Cameliei, inca exista “bombe” care au facut de multe ori subiectul discutiilor in Primaria Ploiesti.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!