Vrei să devii comisar la Protecția Consumatorilor Prahova? Află condițiile de înscriere la concurs!

27 iulie 2022  |  08:24


Patru posturi vacante de comisar sunt scoase la concurs în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti).

Pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea funcției de comisar, clasa I, grad profesional superior – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, precum și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie – minimum 7 ani, conform dispoziţiilor art.468, lit.c) din O.U.G. 57/2019.

Pentru participarea la concursul de ocupare a funcției de comisar, clasa I, grad profesional superior – Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti) – Compartimentul economic şi resurse umane, condițiile principale sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă in stiinte economice, dar și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie – minimum 7 ani, conform dispoziţiilor art.468, lit.c) din O.U.G. 57/2019.

Pentru funcția de comisar, clasa I, grad profesional asistent – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, dar și pentru comisar, clasa I, grad profesional asistent – Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie – minimum 1 an, conform dispoziţiilor art.468, lit.a) din O.U.G. 57/2019
Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la secţiunea special creată în acest scop.

Data de sustinere a probei scrise este 26.08.2022, la ora 10:00, iar data și ora probei de interviu se va afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise, concursul urmând să se desfășoare la sediul Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia Ploiesti, str. Industriei nr.111, Ploiesti, jud. Prahova. Mai multe detalii aici: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/167177

Sursa: www.prahovainfo.ro


Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!