Ziua Drapelului 2021: Primaria Ploiesti, reprezentata de viceprimarul Dan Nicodim

28 iunie 2021  |  08:55


Primăria Ploiești a organizat, sâmbătă, în zona centrală a municipiului, o serie de evenimente menite să marcheze Ziua Drapelului Naţional al României.

Administrația locală a fost reprezentată la festivitățile derulate începând cu ora 10.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, de viceprimarul Dan Nicodim. Alături de acesta a luat parte la eveniment și prefectul de Prahova, Cristian Ionescu.

Ceremonia s-a încheiat cu înălţarea Drapelului României pe catargul din faţa Palatului Administrativ și intonarea Imnului Național al României.

Ziua Drapelului Naţional este marcată în fiecare an, la 26 iunie, această sărbătoare fiind instituită prin Legea 96/1998.

“Viceprimarul Municipiului Ploieşti, domnul Daniel Nicodim, a participat, astăzi, la ceremoniile militare și religioase organizate de municipalitate cu ocazia Zilei Drapelului Naţional al României.
Manifestarea a avut loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Alături de viceprimarul Ploieștiului a luat cuvântul şi prefectul judeţului Prahova, domnul Cristian Ionescu.
Ceremonia s-a încheiat cu înălţarea Drapelului României pe catargul din faţa Palatului Administrativ.”, transmite Primaria Ploiesti.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

Bine ati venit!

Websiteul sharenews.ro foloseste cookie-uri pentru a va oferi o cat mai buna experienta de navigare. Consideram continuarea navigarii ca reprezentand acceptul dumneavoastra pentru folosirea acestor cookie-uri.

Va multumim!